Top Guidelines Of یبوست ت
Top Guidelines Of یبوست ت
Blog Article
این عارضه یکی از انواع بیماری های دستگاه گوارش است که در صورت بی توجهی به آن می تواند عوارض متعددی را به همراه آورد، از جمله مهمترین این عوارض، ابتلا به برخی از انواع بیمار های ناحیه ی مقعد است که در اثر افزایش فشار به این ناحیه ایجاد می شود و با درد سایر مشکلات را نیز به همراه خواهد داشت.
مهمترین روش ها برای رفع یبوست که به طور قطع در درمان این اختلال موثر است بدین شرح می باشد:
احساس می کنید که انسدادی در رکتوم شما وجود دارد که مانع حرکت روده می شود.
سلام من کنکوری هستم نمیتونم فعالیت کنم. دکتر رفته بودم مداوم یک ساله از قرص بیزاکودیل استفاده میکردم ولی به علت کم ابی بدنم دو هفتس قطع کردم ولی باز یبوستم برگشته و علایم کم ابیم شدیدتر شده کلی مایعات مصرف میکنم ولی هیچی به هیچی
اما به دلیل پرهزینه بودن این روش فقط در مراکز درمانی خاصی انجام میشود.
درمان یبوست شدید با جوش شیرین : تاثیرات درمانی جوش شیرین بر روی این بیماری فوق العاده است زیرا بی کربنات موجود در جوش شیرین سموم و باد بدن را خارج نموده و درد ناشی از آن را تسکین میدهد.
سلام ممنونم ازمطالب مفیدتون.یه سوال یبوست خاکشیر داشتم من یه زن حدودا۴۰ساله هستم ازبچگی یبوست داشتم البته گاهی شدید.گاهی ملایم.بایبوستم یه جوری کنارمیام صبحهاحتمادولیوان آب جوشیده میخورم میوه هم زیادمیخورم .
بهتره برای معاینه نزد متخصص گوارش یا جراح عمومی بروید. در حال حاضر سعی کنید با مصرف مایعات و نوشیدن آب از ابتلا به یبوست جلوگیری کنید.
بنابراین اگر متوجه تغییر الگوی دفع در بیش از دو هفته، خون در مدفوع، درد هنگام اجابت مزاج، کاهش وزن ناگهانی و قطر کم مدفوع شدید باید با پزشک مشورت کنید.
غذاهای پر فیبر از جمله لوبیا، سبزیجات، میوه ها، غلات کامل و سبوس را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
یبوستهایی که به دلیل کندی حرکت رودهای به وجود آمدهاند نیاز به درمان دارویی جدی و حتی جراحی دارند. در این افراد درمان دارویی را برای دو الی سه ماه با تجویز انواع ملینها و پسیلیوم و شیاف بیزاکودیل امتحان میکنند، اگر درمانهای ارائه شده تأثیرگذار نبود فرد کاندید جراحی میشود.
پروکالوپراید، که می تواند به کولون کمک کند مدفوع را در امتداد حرکت دهد.
اگر هنوز مشکل یبوست دارید، یک متخصص مراقبت های بهداشتی ممکن است داروهایی را برای کمک به شما تجویز کند، مانند:
پزشک ابتدا با بررسی علایم بیمار شدت بیماری را بررسی میکند و بر اساس آن اقدام به درمان یا تصمیم به تستهای تشخیصی دیگر میگیرد. اطلاعات دقیق از سوابق سایر بیماریها، مصرف داروها و دیگر نشانهها میتواند به تشخیص سریعتر علت یبوست کمک کند.